Podjetje


V skupino svojih kupcev smo tako uvrstili tudi podjetja kot so Daimler, Durr, Acroni, Xella (Ytong), Renault, Gorenje, IskraEmeco, Hemofarm, Alples, Salus ter ladjedelnice in pristanišča kot so Luka Koper, 3. maj na Reki ter Port of Accra v Gani. Območje delovanja smo iz Evrope razširili še v Azijo (Indija, Vietnam, Azerbajdžan, Indonezija) ter Afriko (Alžirija, Gana).

Skupino Iskra Impuls sestavljajo danes naslednja podjetja:

Lastniška struktura podjetja

Kdo smo?

Smo podjetje, ki združuje odlične strokovnjake za projektiranje, vodenje in izvedbo najzahtevnejših projektov s področij logistike, hidromehanske opreme in izdelave dvigal velikih nosilnosti. Našo skupino strokovnjakov sestavljajo odlični inženirji elektrotehnike, strojništva in gradbeništva ter strokovnjaki s področij računalništva in informatike. Ponudimo lahko vodenje projektov, projektiranje, izvedbo del v delavnicah in na terenu, preiskušanje, spuščanje v pogon ter kontrolo. Naša dejavnost temelji na izvedbenem inženiringu projektov po sistemu funkcionalnega ključa.

Organizacijska struktura podjetja omogoča učinkovito in visoko strokovno obvladovanje procesov. Naši strokovnjaki zagotavljajo hitro in kakovostno odzivnost ter prilagodljivost naročniku z namenom optimizacije stroškov, upoštevanja časovnih okvirov ter zagotavljanja kakovosti. Projektiranje mehanskih delov ter električnih povezav in razvoj programske opreme temeljijo na dolgoletnih izkušnjah naših strokovanjkov. Proizvodne dejavnosti izvajajo partnerska podjetja, v katerih lahko zagotovimo visoko strokovnost in natančnost izdelave v željenih časovnih okvirih. Naša skupina strokovnjakov je usposobljena za terenska dela. Imamo bogate izkušnje s spuščanjem sistemov v pogon in smo sposobni spoprijeti se z najrazličnejšemi izzivi.

Področja delovanja

  • izdelava logističnih sistemov, ki vsebujejo povsem avtomatska regalna skladišča,
  • izdelava hidromehanske opreme za hidroelektrarne ter namakalne sisteme,
  • izdelava portalnih in mostnih dvigal zelo velikih nosilnosti,
  • avtomatizacija proizvodnih linij.

Vizija podjetja

Ker smo podjetje, ki trži znanje, je naš cilj oblikovati močno skupino razvojnih strokovnjakov, ki bo zmožna vedno ponuditi tehnološko najbolj sodobne in najbolj učinkovite rešitve. Naš cilj je tudi stalna rast podjetja, kar pomeni čedalje večji obseg izvedenih projektov. Pri tem želimo dosedanjim kupcem, s katerimi si obetamo tesno sodelovanje tudi v prihodnje, pridružiti nove.

Kako do nas

Sedež podjetja v Kranju
Z avtoceste Ljubljana-Kranj zavijete na izvozu Kranj vzhod ter se peljete proti Kranju. Na krožnem križišču pri trgovskem centru Mercator zavijete proti Škofji Loki (tretji izvoz iz krožnega križišča) ter se peljete naravnost mimo semaforja ter preko mostu čez Savo. Na prvem izvozu za mostom zavijete desno navzgor na staro cesto Ljubljana-Kranj ter se peljete do prvega semaforja. Tam zavijete desno, nato pa sledite cesti naslednjih 1500m. Na desni strani boste zagledali veliko parkirišče, tri zastave z znakom našega podjetja, ter stavbo z rdečo streho.
Prikaži večji zemljevid

Inženiring v Mariboru
Pot do poslovnih prostorov si lahko ogledate na priloženem zemljevidu.
Prikaži večji zemljevid

Politika kakovosti in ravnanja z okoljem

Našo politiko kakovosti in ravnanja z okoljem si lahko preberete tukaj.